• 1

logo AlgarveRentals

logoOver ons

Tijdens ons verblijf in de Algarve in 2008 stuitten wij per toeval op een prachtige villa, wat later de eerste locatie van Algarve Rentals zou worden. Vanaf dat moment kregen wij steeds meer plezier in het ontdekken van bijzondere en authentieke plaatsen en woningen in de Algarve. Tegelijkertijd leerden wij de gebruiken en gewoontes van de plaatselijke bevolking kennen, proefden we van de lokale specialiteiten en genoten we van de adembenemende stranden en uitzichten. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en vinden wij het geweldig om onze liefde voor de Algarve te kunnen delen met onze gasten (of huurders).


Algarve Rentals heeft voor ieder wat wils; van kleinschalig tot grootschalig, van centraal gelegen in de gezellige reuring van een centrum tot rustig gelegen met veel privacy. Hetgeen alle appartementen gemeen hebben, is de zorg die besteed is aan de inrichting en de mate van onderhoud. Elk jaar bezoeken wij zelf meerdere keren alle accomodaties om er zeker van te zijn dat alles in goede staat verkeerd en het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf. Dat is ook hetgene dat onze gasten zo waarderen en wat er voor zorgt dat Algarve Rentals continue een hoge kwaliteit kan garanderen.


Uiteraard staan wij altijd open voor feedback en verbeterpunten. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken per e-mail op het adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bem Vindo!

Mark & Yolanda Thunnissen